Opintosihteeri - Kajaanin kaupunki

Haemme Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen Opiskelijapalvelutiimiin vakituiseen työsuhteeseen opintosihteeriä. Opintosihteerin keskeisiin työtehtäviin kuuluu opiskelijoiden neuvonta ja ohjaus, opiskelijahallintorekisterin ja opiskelija-asiakirjojen ylläpito sekä asiakirjojen arkistointiin liittyvät työtehtävät. Tehtäviä ovat myös opintososiaalisten etuuksien käsittely ja maksatus, todistusten ja tilastojen laadinta sekä laskutus.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää yleisimpien toimisto-ohjelmien (Office), Primus ja SAP käytön hallintaa ja asiakirjahallinnon ja arkistoinnin osaamista. Valittavalla henkilöllä tulee olla alalle soveltuva tutkinto.

Arvostamme monipuolista kehittävää työotetta ja itsenäisen työskentelyn ja tiimityön taitoja. Odotamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja täsmällisyyttä. Lisäksi arvostamme työkokemusta ja kokemusta oppilaitostyöstä. Eduksi katsotaan myös ammatillisen koulutusjärjestelmän, ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ja rahoituksen sekä opintososiaalisten etuuksien tuntemus.

Tarjoamme opiskelijapalvelutiimin työsi tueksi.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetesti sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä "Opintosihteeri". Hakuaika päättyy 3.3.2021 klo 15.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Opintoasiainpäällikkö Liisa Härmä, liisa.harma@kao.fi, puh 044-3372617

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.