Opintosihteeri - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Kempeleen-Limingan yksikkö hakee opintosihteeriä vakituiseen palvelussuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Opintosihteerin tehtävässä toimit opiskelijavalintoihin ja koulutusten käynnistämiseen liittyvien asioiden valmistelussa (oppisopimus-, työvoima- ja jatkuvan haun koulutukset), oppisopimusten käsittelyssä, muutosten käsittelyssä ja opiskelijoiden opintososiaalisten etuuksien sekä työnantajien koulutuskorvausten maksatusten käsittelyssä. Viranhaltijapäätösten valmistelu, opiskelijahallinto-ohjelman tiedonhallinta sekä tiedon ylläpito ja päivittäminen, opintojen edistymisen seuranta sekä opiskeluun liittyvien asiakirjojen laadinta ovat osa tehtävän sisältöä. Työ sisältää myös opiskelijoiden, työnantajien sekä yksikön henkilökunnan neuvontaa oppisopimus-, työvoima- ja jatkuvan haun koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla. OSAO tekee jatkuvasti yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävä edellyttää vähintään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa ja perehtyneisyyttä ammatillisen koulutuksen järjestämiseen. Lisäksi edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Katsomme eduksi oppisopimuskoulutuksen tuntemuksen, kokemuksen taloushallinosta (laskujen tarkastus, tiliöinti), opiskelijahallinto-ohjelmien (esimerkiksi Wilma, Primus) tuntemuksen ja käyttötaidon sekä asiakaspalvelusta hankitun kokemuksen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Anu Ahola, anu.ahola(at)osao.fi p. 050 433 2871. Puhelintiedustelut: 2.8.-4.8.2021 klo 12:00-15:00. Hakemukset ja CV/Ansioluettelo tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kempeleen-Limingan yksikkö, yksikönjohtaja Juha Virsiheimo, Niittyrannantie 5, 90440 Kempele.
Haastattelut pidetään ke 11.8.2021. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin.

Lisätietoja

Kempeleen-Limingan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 800 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on valittavissa logistiikka-alan perustutkinto, puutarha-alan perustutkinto, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, teknisen suunnittelun perustutkinto ja turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä on tarjolla ko. aloille ammatti- ja erikoisammattitutkintokolutusta


Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat