Opintosihteeri - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee opintosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vamiaan.

Huom! Aikaisemmassa haussa 12.3.2021-26.3.2021 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Vamia on Vaasan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa ammatillisia osaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Olemme alueen johtava ammatillisen osaamisen kehittäjä ja työelämän kumppani.

Oppilaitoksemme on kaksikielinen ja koulutamme myös englannin kielellä. Opiskelijoita on vuosittain runsaat 4 300 ja henkilökuntaa noin 240. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina.

Työtehtäviisi kuuluvat tietojen ylläpito opiskelijahallintojärjestelmässä, opiskelijavalintaan liittyvät tehtävät, todistukset ja raportointi sekä viranomaisille toimitettavat raportit. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden neuvonta ja opiskelijoiden ohjaus opintososiaalisissa asioissa.

Kielitaitovaatimuksena ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito (kielitodistus) ja tyydyttävä suullinen englannin kielen taito.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen tutkintoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimi- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tietojärjestelmien hallintaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2249,11 euroa/kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 20-21.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Johan Lindman puh. 040-549 7440
johan.lindman(at)vamia.fi

Lisätietoja

Vamia

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat