Skip to main content
test
Opiskelijaharjoittelija eläinlääkärin vast.otto - Porin kaupunki

Haemme opiskelijaharjoittelijaa eläinlääkärin vastaanotolle

Eläinlääketieteen opiskelija, jolla ei ole vielä praktiikkaoikeuksia voi hakea Porin kaupungin eläinlääkintäyksiköstä harjoittelupaikkaa kesäksi 2023 yhdestä kahteen kuukauteen. Harjoittelija kulkee eläinlääkärin mukana vastaanotolla ja käynneillä eri toimipisteissä, jotka ovat Harjavallassa ja Porissa (mahdollisesti myös Ulvilassa). Tämän takia harjoittelijalla tulisi olla auto käytössä. Harjoittelija tekee eläinlääkärin ja klinikkahoitajan osoittamat työt, jotka neuvotaan hänelle.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Porin kaupungineläinlääkäri Bela Arosalo
puh. 02-5341365

Lisätietoja

Porin kaupunki, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, Eläinlääkintäyksikkö, Eläinlääkintä

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat