Opiskelijapsykologi - Porin kaupunki

Opiskelijapsykologi - Porin kaupunki

Haemme toisen asteen koulutuksen vakituista opiskelijapsykologia.

Porissa toisen asteen oppilaitoksiin kuuluvat Porin suomalaisen yhteislyseon lukio, Porin Lyseon lukio ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan Porin toimipisteet sekä Seurakuntaopisto.

Psykologit tulevat osaksi toisen asteen opiskeluhuollon työyhteisöä, johon tällä hetkellä kuuluu 5 psykologia ja 7 kuraattoria sekä oppilashuoltohenkilöstön esimies ja oppimisen tuen koordinaattori.

Opiskeluhuollon psykologin työ on sekä yksilö- että yhteisöllistä työtä. Keskeisiä työtehtäviä ovat yksilölliset tukikeskustelut ja arviot, opiskeluryhmissä toteutettavat interventiot, opettajien ja yhteistyötahojen konsultaatio sekä yhteisölliseen opiskeluhuoltoon osallistuminen. Työssä on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan omien vahvuuksien mukaan. Vakituinen työsuhde alkaa elokuussa 2019. Säännöllinen työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun psykologin pätevyys.

Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä nuorten ja opiskeluikäisten kanssa. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset,

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa

Koulupsykologi Tiina Mykrä (5.8.alkaen) p. 044 7015984
Kasvun ja oppimisen tuen perusyksikön esimies Tero Grönmark p. 044 701 5226

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Opetusyksikkö, Kasvun ja oppimisen tuen perusyksikkö
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas, kasvava, monien tapahtumien yliopistokaupunki. Porissa suuren kaupungin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet löytyvät kompaktisti läheltä. Kirjurinluoto − koko perheen keidas keskellä kaupunkia − ja Yyteri kutsuvat viihtymään. Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan