Kotkan kaupungin opetustoimen vastuualueella on haettavana
esi- ja perusopetuksen määräaikainen opiskeluhuollon kuraattorin toimi määräajaksi 9.8.2021-10.6.2022.

Kuraattorina toimit oman alasi asiantuntijana esiopetus- ja kouluyhteisössä. Työskentely tapahtuu oppilaan, perheen, esi- ja perusopetuksen henkilöstön ja muiden verkostojen kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Me olemme kehitysmyönteinen, rohkea ja reilu työyhteisö. Meillä on säännölliset tiimikokoukset ja vahva tuki esimieheltä, joka toimii myös vastaavana kuraattorina. Etätöitä on mahdollisuus tehdä Kotkan kaupungin ohjeistuksien mukaan.

Tehtävään valitulla tulee olla lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§:n mukainen kelpoisuus (sosiaalityöntekijä) tai sosiaalialan ylempi ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi YAMK). Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Tehtävä edellyttää vahvaa sosiaalialan ammatillisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kokemusta itsenäisestä työskentelystä sosiaalityön asiakasprosesseissa. Kuraattorilta edellytetään yhteistyökykyä sosiaalityön asiantuntijana erilaisten tiimien jäsenenä ja verkostoissa sekä kiinnostusta kehittää opiskeluhuoltoa. Luemme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä esiopetuksen ja koulumaailman tuntemuksen.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja muut ehdot ovat KVTES:n mukaiset, tehtäväkohtainen palkka on 3139,47€/kk. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tutustu tarkemmin Kotkan kuraattori- ja psykologipalveluihin:
https://youtu.be/poiTRuTn98w.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa opiskeluhuollon suunnittelija Nina Kaukoranta, puh. 040 848 2344. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat