test

Opiskeluhuollon psykologeja Kymenlaaksoon

Hakuaika päättyy  31.10.2023 23:59

Tervetuloa opiskeluhuollon psykologiksi Kymenlaakson hyvinvointialueelle!


Mikä meillä on parasta opiskeluhuollon psykologin tehtävissä?

"Työ on kivaa koska on hyvä koulupsykologitaustainen lähiesimies, joka tuntee sovellusalan."

"Saa olla osa mukavaa ja kollegiaalista psykologiporukkaa."

"Lakisääteiset mitoitukset toteutuvat ja esimies rajaa työtä tarvittaessa. Lakisääteiseen työnkuvaan kiinnitetään huomiota niin, että psykologi voi halutessaan keskittyä yksilötyön lisäksi myös hyvin määriteltyyn ennaltaehkäisevään yhteisötyöhön. Osaamistaan voi siis käyttää monipuolisesti!"

"Perehdytystä uuteen tehtävään ja organisaatioon pyritään järjestämään jatkuen ja kattavasti, eikä perehdytys lopu heti rekrytointiin."

"Omaan elämäntilanteen sopiva työaikaprosentti on neuvoteltavissa. Poissaolot voidaan sopia joustavasti myös silloin, kun oppilaitokset ovat auki."

"Mukavia työkavereita, perehdytys toimii ja ihana esihenkilö."

Psykososiaalisen opiskeluhuollon tiimi hakee oma-aloitteisia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä psykologeja vakinaisiin työsuhteisiin. Toimet sijoittuvat esi- ja perusopetukseen sekä toiselle asteelle. Tarjolla on työskentelyalueita Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Virolahdella ja Miehikkälässä. Huolehdimme sinulle lainmukaisen oppilasmäärän.

Oletko Sinä kaipaamamme vahvistus monialaiseen työyhteisöömme?

Opiskeluhuollon psykologina työskentelet oppilaitoksissa psykologian alan asiantuntijana. Sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten arjessa ja pääset vaikuttamaan varhaisessa vaiheessa ja monipuolisesti opiskelijoiden sekä koko oppilaitosyhteisön hyvinvointiin. Tehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö, monialainen yhteistyö sekä osallistuminen oppilaitosten yhteisölliseen, ennaltaehkäisevään hyvinvointityöhön. Opiskeluhuollon tutkimusjonoa hallinnoidaan hyvinvointialueella keskitetysti.

Kymenlaakson hyvinvointialueella on 32 opiskeluhuollon psykologin toimea. Lähiesimiehenäsi toimii opiskeluhuollon johtava psykologi. Tiimissä työskentelee myös kaksi konsultoivaa psykologia, joiden tehtävänä on varmistaa, että sinä kykenet keskittymään oman työsi laadukkaaseen toteuttamiseen omilla oppilaitoksillasi. Panostamme vahvaan kollegiaaliseen tukeen ja yhteisöllisyyteen.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen opiskeluhuoltotyöstä, mutta panostamme uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja tukemiseen. Haluamme tarjota tukea ja virikkeitä omaan ammatilliseen kasvuusi, olitpa sitten työurasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä. Meillä voit neuvotella erilaisista joustavista työaikaratkaisuista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan palkata määräaikaisesti opintojensa loppuvaiheessa oleva opiskelija, joka on suorittanut ammatillisen loppuharjoittelun. Oman auton käyttömahdollisuus voi olla työalueesta riippuen välttämätöntä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja vaaditaan rikosrekisteriotteen toimittamista. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä ja tartuntalain mukaisen rokotussuojan on oltava kunnossa.


Teemme haastatteluita ja valintoja jo hakuajan kuluessa eli jätä hakemuksesi jo tänään. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävästä, annamme mielellämme lisätietoja eli ole matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Opiskeluhuollon johtava psykologi Maija Vilen
maija.vilen(at)kymenhva.fi
puh. 040 483 2175
Toimintayksikön päällikkö psykososiaalinen opiskeluhuolto Henna Karvonen
henna.karvonen(at)kymenhva.fi
puh. 040 489 9159
Konsuloiva psykologi Heini Sainio
heini.sainio(at)kymenhva.fi
Puh. 040 592 1241
Konsultoiva psykologi Mari Lillman
mari.koskela(at)kymenhva.fi
Puh. 040 198 0415

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan