Kotkan kaupungin opetustoimen vastuualueella on haettavana kolme (3) opiskeluhuollon psykologin työsuhdetta täytettäväksi toistaiseksi 9.8.2021 lukien.

Toimet täytetään 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Opiskeluhuollon psykologin paikkoja on perusopetuksessa ja lukiossa. Psykologin tutkimuksia järjestetään tarvittaessa myös ostopalvelututkimuksina.

Pätevyysvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja laillistetun psykologin pätevyys. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen työsuhteeseen huomioidaan myös psykologiksi valmistumassa olevat hakijat.

Psykologin tehtävään kuuluvat oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaiset yhteisölliset ja yksilölliset opiskeluhuollon palvelut. Keskeisiä työtehtäviä ovat yhteisöllisen oppilas- ja opiskeluhuollon kehittämisen lisäksi lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät psykologiset konsultaatiot ja arvioinnit, psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen sekä tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaan, huoltajien, koulun henkilöstön ja muiden yhteistyöverkostojen kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä ja joustavuutta sekä hyvien verkostoyhteistyötaitojen hallintaa. Työn menestyksellistä hoitamista tukee kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä oppimisvaikeuksien selvittämiseen liittyvien tutkimusmenetelmien hallinta. Koulumaailman ja oppilas- ja opiskelijahuoltolain tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Me olemme kehitysmyönteinen, rohkea ja reilu työyhteisö. Meillä on säännölliset tiimikokoukset ja vahva esimiehen tuki. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön, mahdollisuuden 10 palkalliseen täydennyskoulutuspäivään vuodessa, yksilö- ja ryhmätyönohjauksen sekä johtavan psykologien ja muiden opiskeluhuollon palveluiden kollegiaalisen tuen. Etätöitä on mahdollisuus tehdä Kotkan kaupungin ohjeistuksien mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 730,78 €/kk ja lisäksi maksetaan rekrytointilisää.

Tutustu tarkemmin Kotkan kuraattori- ja psykologipalveluihin:
https://youtu.be/poiTRuTn98w

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava psykologi Mari Koskela, puh. 040 198 0415 ja opiskeluhuollon suunnittelija Nina Kaukoranta, puh. 040 848 2344. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Kotkan Opetustoimessa on 8 psykologia ja 9 koulukuraattoria. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat