Skip to main content
test
Opiskeluhuollon psykologi (42537) - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen

OPISKELUHUOLLON PSYKOLOGIA (vakanssi nro 42537)

Tehtävänä on toimia Valkeakosken kaupungin toisen asteen oppilas- ja opiskeluhuollon psykologina, ensisijainen toimipiste on Valkeakosken ammattiopisto. Kaupungissa toimii oppilas- ja opiskelijahuollon tiimi, johon kuuluu neljä psykologia (yksi toisella asteella), viisi kuraattoria (kaksi toisella asteella) sekä kuusi terveydenhoitajaa. Esimiehenä toimii opetuspäällikkö.

Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) on monialainen noin 1.200 opiskelijan oppilaitos. Toimimme tuloksellisesti nykyaikaisissa tiloissa, ajanmukaisin välinen ja tuotamme korkeatasoisia oppimistuloksia kiinteässä yhteistyössä työelämän kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin pätevyys. Eduksi luetaan koulussa tehtävän oppilashuoltotyön tuntemus sekä taito työskennellä lasten ja nuorten kanssa.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine todistusjäljennöksineen on toimitettava 29.7.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 425684) tai postitse osoitteella Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä opiskeluhuollon psykologi 42537).


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

opetuspäällikkö Joni Tikkala, puh. 040 335 6200

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat