test

Opiskeluhuollon psykologi, Kirkkonummi

Hakuaika päättyy  23.10.2023 15:45

Tule tekemään vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä opiskeluhuollon psykologina Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Kirkkonummelle!

Meillä on avoinna Kirkkonummella kaksi opiskeluhuollon psykologin toimea esi- ja perusopetuksessa.
Opiskeluhuollon psykologin työ on erittäin monipuolista, jossa kokenut psykologi pääsee hyödyntämään osaamistaan laajasti ja vastavalmistunut kehittämään osaamistaan monipuolisesti. Työnkuva sisältää yksilötyötä sekä monialaista tiimityötä.

Opiskeluhuollon psykologin työ on luovaa asiantuntijatyötä, jossa pääset oman kiinnostuksesi mukaan osallistumaan erilaisiin opiskelijoiden hyvinvointia edistäviin kehittämishankkeisiin sekä opiskeluhuollon palveluiden kehittämiseen. Työ sisältää muun muassa koulun henkilöstön ja huoltajien konsultointia, psykologin tutkimusten tekemistä, keskustelutuen antamista sekä kouluyhteisön hyvinvoinnin kehittämistä ja edistämistä muun henkilöstön kanssa. Työssä saat vapauden hallinnoida omaa työkalenteriasi sekä vaikuttaa oman työn sisältöön.

Meillä johto ymmärtää psykologian päälle: lähiesihenkilösi, yksikönpäällikkösi ja linjajohtajasi ovat taustaltaan psykologeja. Meillä pääset osaksi monialaista ammattilaisten joukkoa ja oman alan kollegojen tiimiä. Tehtävään sisältyy säännöllinen työnohjaus. Tule osaksi yhtä Suomen monilukuisinta psykologien työyhteisöä!

Tehtäväkohtainen palkkamme on kilpailukykyinen: 4071,08€/kk, ja huolehdimme osaamisesi kehittämisestä ja hyvinvoinnistasi. Meillä on käytössä liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus. Opiskeluhuollon psykologien käytössä oppilaitoksissa on hyvin varusteltu työhuone ja työnteon puitteista huolehditaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Opiskeluhuollon psykologipalvelut. Kamreerintie 6, 02770 Espoo.
Työaika: 37 h 45 min / viikko
Työ on vakituinen.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi. Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat.

Tehtävässä edellytetään: hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta moniammatilliseen työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiivista työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme: kokemusta lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä. Koulumaailman ja opiskeluhuollon tuntemus luetaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Johtava psykologi Tom Dahlqvist, p. 044 767 4898/tom.dahlqvist@luvn.fi tai
psykologiyksikön päällikkö Jonna Kari p. 040 1626239/jonna.kari@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan