Opiskeluhuollon psykologi, sijaisuuksia sekä vakituinen tehtävä toiselle asteelle ja perusasteelle

Hakuaika päättyy  2.9.2024 15:45

Hei, sinä opiskeluhuollosta kiinnostunut psykologi! Tervetuloa meille tekemään vaikuttavaa työtä lasten, nuorten ja aikuisten parissa.

Etsimme nyt opiskeluhuollon psykologeja eri pituisiin sijaisuuksiin sekä vakituiseen tehtävään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella oleviin oppilaitoksiin. Avoimia tehtäviä löytyy sekä perusasteelta että toiselta asteelta.

Opiskeluhuollon psykologi edistää opiskelijoiden hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuva on monipuolinen muodostuen oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta kotien ja sidosryhmien kanssa.

Opiskeluhuollon psykologina pääset hyödyntämään psykologin ammatillista osaamistasi laajasti. Pääset meillä osaksi monialaista ammattilaisten joukkoa. Tehtävään sisältyy alueellisen tiimin perehdytys ja tuki sekä oman alan lähiesihenkilön että psykologitaustaisen linjajohdon tuki.

Tehtävään sisältyy työnohjausta 10krt/vuosi, joista noin puolet ovat neuropsykologista työnohjausta ja puolet mielenterveystyöhön painottunutta. Psykologiyksiköllä on kerran kuukaudessa ammatillinen iltapäivä, jossa käsitellään opiskeluhuollon psykologityössä tärkeitä teemoja. Tule osaksi yhtä Suomen monilukuisinta psykologien työyhteisöä!

Meillä on käytössä muun muassa liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus. Opiskeluhuollon psykologien käytössä oppilaitoksissa on myös hyvin varusteltu työhuone ja työnteon puitteista huolehditaan. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan.

Mikä alue tai ikäryhmä sinua kiinnostaisi? Etsitkö lyhyttä vai pitkää sijaisuutta? Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työpaikan nimi ja osoite: Opiskeluhuollon psykologipalvelut, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue.
Työaika: koko- tai osa-aikatyö.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu psykologi. Laita rohkeasti hakemusta myös, jos olet valmistumisen kynnyksellä.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta työskennellä oppilaitosyhteisöjen sekä nuorten ja heidän perheidensä kanssa ja aktiivista työotetta.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lasten tai nuorten parissa tehtävästä työstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa:

- johtava psykologi Tom Dahlqvist, tom.dahlqvist@luvn.fi, 0447674898 (Lomalla 19.6.-15.7. ja 22.7.-5.8.)

- johtava psykologi Susanna Nuotio, susanna.nuotio@luvn.fi, 0405082989 (Lomalla 17.6.-20.6. ja 1.7.-26.7.)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan