Opiskeluhuollon psykologin sijaisuus, Joutseno - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Opiskeluhuollon psykologin sijaisuus, Joutseno - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) hakee koulupsykologin sijaista opiskeluhuollon palveluihin Joutsenoon ajalle 1.9.2019 - 5.6.2020. Alueen oppilasmäärä on hieman yli 1000 kuudella eri koululla.

Opiskeluhuollon/koulupsykologin työnkuvassa keskeistä on moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö sekä yhteisöllinen, ennaltaehkäisevä ja konsultatiivinen työote. Työhön kuuluu lasten ja nuorten oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyvät tutkimukset, konsultaatiot sekä tukitoimien suunnittelu. Tehtävää toteutetaan yhdessä huoltajien, opettajien ja muun oppilashuollon henkilöstön kanssa. Yhteistyö muiden, lapsille, nuorille ja perheille suunnattujen palvelujen kanssa on tiivistä.

Tehtävää leimaavat vapaus ja itsenäisyys, mutta myös vastuullisuus. Siinä korostuu kyky organisoida omaa toimintaansa kentän vaihtelevien tarpeiden mukaan. Koulumaailman vaatimusten tuntemus sekä kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostomaiseen toimintaan. Auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Tarjoamme opiskeluhuollon psykologien tiimivastaavan ja osaavan työryhmän tuen. Työnohjaus ja koulutusmahdollisuudet on järjestetty.

Opiskeluhuollon psykologin kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Palkka määräytyy kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Riitta Hakoma, perhepalvelujohtaja, puh. 0400 542 668 ( 22.7. saakka)
Kirsi Leinonen, palvelupäällikkö, puh. 040 573 9680 (ajalla 22.7. - 31.7.)
Meri Lindholm, tiimivastaava, psykologi, puh. 040 651 1814 (alkaen 1.8.)
Timo Suhola, palveluesimies, psykologi, puh. 040 1988793 (alkaen 5.8.)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Oppilashuollon palvelut
Osoite: Penttiläntie 4, 54100 Joutseno

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan