test

Opiskeluhuollon psykologit (2), 2. aste

Hakuaika päättyy  15.10.2023 23:59

Tule meille psykologiksi 2. asteen opiskeluhuoltoon Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle! Haemme kahta (2) psykologia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Oppilaitokset sijaitsevat Ruokolahdella, Imatralla, Joutsenossa ja Lappeenrannassa. Työalueeseen on mahdollisuus vaikuttaa. Saat tueksesi moniammatillisen tiimin, jossa on hyvä yhteishenki.

Psykologit tekevät tiivistä yhteistyötä kuraattoreiden, lääkäreiden, terveydenhoitajien sekä oppilaitosten kanssa. Tiimissämme on tällä hetkellä neljä psykologia. Tavoitteenamme on saada psykologikohtaisia opiskelijamääriä pienemmäksi, jopa alle lain vaatiman tason. Yksikössämme on myös säännöllisesti psykologiharjoittelijoita.

Uutena psykologina saat siis tiiviin moniammatillisen työyhteisön tuen. Voit pitkälti itse suunnitella työpäiviesi sisältöä ja sinulla on myös osittainen etätyömahdollisuus sekä joustava työaika. Meillä on myönteinen ilmapiiri työn kehittämiselle. Psykologeille on järjestetty säännölliset konsultaatiomahdollisuudet neurologian ja psykiatrian kanssa. Tämän lisäksi koulutusmahdollisuus sekä psykologien säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Työ on moniammatillista tiimi- ja verkostotyötä. Työote yhteisöllinen ja ennaltaehkäisevä, tavoitteena konsultatiivisen työotteen kehittäminen. Työn keskiössä on nuorten ja aikuisten psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen sekä oppimiseen ja opiskeluun liittyvät konsultaatiot ja tutkimukset. Yhteisöllisessä työssä psykologi osallistuu oppilaitoskohtaiseen sekä alueelliseen opiskeluhuollon toimintaan, konsultoi muuta henkilöstöä ja on suunnittelemassa ja toteuttamassa oppilaitoksen sekä alueen hyvinvointia edistäviä toimintatapoja.

Kelpoisuutena tehtäviin on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös loppuvaiheen harjoittelun suorittaneet psykologian opiskelijat. Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Myös oppilaitosmaailman ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemus sekä kokemus lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Kokemusta opiskeluedellytysten arviointiin liittyvien tutkimusten tekemisestä pidetään suotavana. Työssä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä. Auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:
- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Palkka tehtävää aloitettaessa 4 275,54 € (14.9.2023), lisäksi maksetaan 6 kk määräaikainen rekrytointilisä. Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Valittujen on ennen työsuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Tutustu alla olevasta linkistä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Rekrytointipalkkiokampanjaan, joka on käynnissä 31.12.2023 asti.

https://www.ekhva.fi/hyvinvointialue/hyvinvointialue/tyo-ekhvalla/avoimet-tyopaikat/

Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse
Toimintayksikön esihenkilö, 2. asteen opiskeluhuollon palvelut
Pinja Purosalmi, pinja.purosalmi@ekhva.fi, puh. 040 6750 392 (paikalla ma-to)
Vastaava psykologi, 2. asteen opiskeluhuollon palvelut
Minna Pylkkänen, minna.pylkkanen@ekhva.fi, puh. 040 6511 694

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Tutustu työnantajaan