Opistosihteeri - Haapajärven kaupunki

Jokilatvan opiston opistosihteerin tehtävä on haettavana vakinaista täyttämistä varten 1.8.2021 alkaen.
Tehtävän sijoituspaikka on Nivalan osasto.

Opistosihteerin keskeiset tehtävät ja vaativuustekijät ovat kurssihallinto, kurssilaskutus ja ostolaskujen käsittely, palkkahallinto, asiakaspalvelu ja muut tehtävät, joista keskeisiä ovat tiedottaminen, oppilasrekisterin ylläpitäminen sekä todistusten ja muiden asiakirjojen laatiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kaupan ja hallinnon alan alempi korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Kunta- tai oppilaitoshallinnon ja asiakaspalvelun työkokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä tietotekniikkataitoja ja kykyä soveltaa niitä työssä. Hakijalta edellytetään myös kykyä uuden oppimiseen, itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsensä kehittämiseen.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.haapajarvi.fi
http://www.jokilatvanopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Kim Oja, 044 4456 167, kim.oja@haapajarvi.fi

Haapajärven kaupunki
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Jokilatvan opisto on Nivalan, Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven alueella toimiva kansalaisopisto, jossa voivat kaiken ikäiset kuntalaiset opiskella ja harrastaa. Jokilatvan opisto järjestää vuosittain opetusta 700 kurssilla runsaat 17 000 tuntia. Kursseille osallistuu vuosittain noin 10 000 opiskelijaa.

Sinulle suositellut työpaikat