test
Öppen ansökan - Tekniska branschen - Vaasan sairaanhoitopiiri

Är du snabb på att lära dig nya saker? Har du en examen eller arbetserfarenhet inom områdena el, VVS och automation, transport eller byggnadsbranschen? Kan du arbeta självständigt? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Vasa centralsjukhus erbjuder ibland kortare inhopp och kortare vikariat inom den tekniska sektorn. Arbetsuppgifterna kan vara relaterade till el, kommunikationstekniska system, sjukhusteknik, småelektronik, VVS och automation, fastighetsunderhåll, utearbete, stafett-tjänst och vaktmästararbete. Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv, eventuella examina, arbetserfarenhet och andra färdigheter som du anser är relevanta. Observera att arbetet kräver att du är över 18 år. Vi kontaktar dej om en arbetsmöjlighet som passar beskrivningen av dej öppnar sig. Ansökan är i kraft till 31.12.2021.

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Teknisk direktör Ulf Stenbacka
Tel. 040 669 2001
ulf.stenbacka@vshp.fi

Lär dig mer om oss

Vasa sjukvårdsdistrikt

Vid Vasa centralsjukhus erbjuder vi högklassig specialsjukvård på två språk. Vår medicinska verksamhet ligger på en hög nivå och präglas av ett omfattande kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Vi erbjuder våra ca 2 100 medarbetare en god arbetsplats, där kompetensutveckling och trivsel står i fokus. Välkommen till oss!


Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat