Skip to main content
test
Oppilaan ohjauksn lehtori, perusopetus 7-9 - Loviisan kaupunki

Tule oppilaanohjaajaksi Loviisan Harjurinteen kouluun!

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Lisäksi koulussamme on perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä. Teemme tiivistä yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan Loviisan lukion kanssa.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä oppilaanohjauksen lehtoria vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen. Tarjoamme sinulle aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa. Koulussamme panostetaan kielitietoisuuteen sekä koulunkäynnin tukeen ja lahjakkaiden oppilaiden yksilöllisten oppimispolkujen luomiseen. Pidämme tärkeänä, että jokainen oppilas yltää oman kapasiteettinsa mukaiseen suoritukseen.

Oppilaanohjaajan päävastuualueena on perusopetuksen vuosiluokat 7-9, joten kokemus perusopetuksen oppilaanohjauksesta on edellytyksenä viran menestykselliselle hoitamiselle.

Ohjaustilanteissa kohtaat oppilaan yksilönä ja löydät jokaisesta oppilaasta parhaat puolet hyvien vuorovaikutustaitojesi ansioista. Jos sinulla on lisäksi hallussasi Opintopolun, Valpas-palvelun ja muiden työssäsi käytettävien ohjelmistojen toiminnot, sekä tietoa toisen asteen opintovaihtoehdoista ja laajennetun oppivelvollisuuden vaikutuksesta ohjaukseen, olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986 § 6) mukaan. Valpas-vastuusta on erillinen korvaus.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluessa työn alkamisesta ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työn alkamista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi,
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat