Skip to main content
test
oppilaanohjaaja - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana määräaikainen oppilaanohjaajan tehtävä ajalle 1.8.2023-31.7.2024 Lyseonmäen koululle.

Lyseonmäen koulu on noin 450 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmä. Koulussa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka on tottunut toimimaan moniammatillisesti verkostoituen. Yhdellä oppilaanohjaajalla on noin 170 ohjattavaa oppilasta.

Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, hakijan halu ja kyky yhteistyöhön, vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otetaan huomioon myös tehtävään soveltuvat vailla kelpoisuutta olevat hakijat.

Koeaika on kaksi kuukautta. Valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.
Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 2.2.2023 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.lyseonmaenkoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lyseonmäen koulun rehtori Jani Alatalo, jani.alatalo@edu.heinola.fi, 044 797 8549

Lisätietoja

Lyseonmäen koulu

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Savontie 19, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat