Oppilaanohjaajan lehtorin virka - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki hakee oppilaanohjaajaa vakinaiseen virkasuhteeseen 6.8.2021 alkaen.

Oppilaanohjaajan lehtorin virka sijoittuu Pitkäjärven kouluun.

Oppilaanohjaaja työskentelee yläkoulussa, ohjaten oppilaita opiskelun aikana ja jatkokoulutukseen hakeutumisvaiheessa. Työtä tehdään monialaisissa verkostoissa sekä työelämän, huoltajien ja muiden oppilaitosten kanssa.

Odotamme valitulta aktiivista, kehittävää ja itsenäistä työotetta, vahvaa tietoteknistä osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Eduksi tehtävää täytettäessä katsotaan paikkakunnan elinkeinoelämän tuntemus sekä näkemykset oppilaitosten ja yrityselämän välisen yhteistyön kehittämisestä.

Palkkaus on OVTESin mukainen.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/pitkajarven-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Jouni Manni p. 050 394 8460 / jouni.manni@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Vatialantie 4 A, 36240 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat