Oppilaanohjaajan sijaisuus - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee oppilaanohjaajan sijaista Merenkurkun kouluun ajalle 17.8.2020 - 29.1.2021.

Merenkurkun koulu on Vaasan keskustassa sijaitseva noin 350 oppilaan yläkoulu. Koulussa annetaan yleisopetuksen lisäksi ruotsinkielistä kielikylpyopetusta, englanninkielistä CLIL-opetusta sekä joustavaa perusopetusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 ja muutosasetuksen 865/2005, 11 § mukainen kelpoisuus.
Sijaisen tehtävänä on oppilaanohjaajan tehtävät vuosiluokilla 8. - 9.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito.

Edellytämme valmiutta toimia uuden opetussuunnitelman toteuttajana sekä kiinnostusta ja innostusta kehittää omaa työtään ja koko koulun toimintaa aktiivisena työyhteisön, tiimien ja koulun ulkopuolisten verkostojen jäsenenä.

Arvostamme aiempaa kokemusta yläkoulussa työskentelystä sekä taitoa kohdata erilaisuutta kunnioittaen kaikenlaisia oppijoita. Toivomme, että digioppimisympäristöjen perusteet ovat hallussasi ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi työyhteisössämme.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja innostavan ilmapiirin.

Koeaika on kaksi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Minna Vuorinen puh. 040 680 8354

Sivistystoimi / Merenkurkun koulu
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.