Oppilaanohjaajan virka - Nokian kaupunki

Oppilaanohjaajan virka - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi Oppilaanohjaajan virka 1.8.2019 alkaen. Tehtävien hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä sähköisiin oppimisympäristöihin, työvälineohjelmiin ja oppilashallinto-ohjelmaan. Tehtävän sijoituskoulu on Nokianvirran koulu. Opetustunteja on OVTESn mukaisesti. Eduksi katsotaan tehtävää täytettäessä. Laaja-alainen paikkakunnan elinkeinoelämän tuntemus. Ideat/kokemukset oppilaitosten ja yrityselämän välisestä yhteistyöstä ja sen kehittämisestä. Monipuolinen tietämys ja kokemus eri kouluasteilta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja antaa rehtori Harri Yli-Valkama, p. 050 3956 452 tai harri.yli-valkama@nokiankaupunki.fi. Hakuaika umpeutuu 23.4.2019

Sivistyspalvelut
Osoite: Kyyninkatu 47, Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Tutustu työnantajaan