Skip to main content
test
Oppilaanohjauksen lehtori - Nurmeksen kaupunki

Uudistuva Nurmes hakee perusopetukseen oppilaanohjauksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 9.1.2023 alkaen.

Oppilaanohjaajana työskentelet sekä Valtimon että Kirkkokadun kouluilla. Oppilaanohjaajana edistät oppilaiden kasvua ja kehitystä siten, että oppilaan opiskeluvalmiudet ja vuorovaikutustaidot kehittyvät vastaamaan elämässä tarvittavia tietoja ja taitoja. Oppilaanohjaajana tuet oppilasta perusopetuksen aikana ja sen päättövaiheessa, ohjaat löytämään jatko-opiskelupaikan sekä tuet oppilaan siirtymistä perusopetuksen jälkeisiin opintoihin. Oppilaanohjaajana teet yhteistyötä oppilaiden ja kotiväen, koulun muun henkilöstön sekä eri oppilaitosten ja verkostojen kanssa.

Tehtävän hoitamisessa eduksi katsotaan kokemus oppilaanohjauksesta. Kelpoisuusvaatimuksena on asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1998/986.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valtimon yhtenäiskoulun vararehtori Katri Korhonen p. 0401041114, katri.korhonen@edu.nurmes.fi
Kirkkokadun yhtenäiskoulun rehtori Jukka Ikonen p. 0401045140, jukka.ikonen@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Valtimon yhtenäiskoulu

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Opinkuja 2, 75700 Valtimo

Sinulle suositellut työpaikat