test
Oppilaanohjauksen lehtorin avoin virka - Ylöjärven kaupunki

Oppilaanohjauksen lehtorin avoin virka 24.1.-31.7.2022 Ylöjärven Yhtenäiskoulussa

Tehtävänkuvaus:

Ylöjärven Yhtenäiskoulussa on haettavana oppilaanohjauksen lehtorin avoin virka ajalle 24.1.-31.7.2022.
Ylöjärven Yhtenäiskoulussa on noin 230 7.-9. luokan oppilasta, joiden opintojen ohjaamiseen etsimme työstään innostunutta opettajaa. Vaikka toista opinto-ohjaajaa koulussamme ei ole apuna on hyvä Ylöjärven opinto-ohjaajien verkosto sekä koulumme ammattitaitoinen opetushenkilöstö sekä oppilashuollon toimijat.
Vakituinen oppilaanohjauksen virka Ylöjärven Yhtenäiskouluun tulee haettavaksi keväällä 2022.

Edellytämme:

Kelpoisuusvaatimuksena on opinto-ohjaajan kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Arvostamme:

Arvostamme työkokemusta opinto-ohjaajan tehtävissä sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja. Opinto-ohjaajan työssä korostuvat erityisesti oppilaan kohtaamisen taidot.

Yhteystiedot:

Lisätietoja antaa pe 7.1.2022 alkaen Ylöjärven Yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama p. 040 133 4522.

Muut tiedot:

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Valitun tulee esittää ennen oppilaanohjauksen lehtorin avoimen viran vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.
Yleistä:

Hakuaika päättyy su 16.1. klo 16. Haastattelut järjestetään etäyhteyden avulla ke 19.1.2022. Haastatteluun kutsutuille lähetetään erillinen kutsu.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa pe 7.1.2022 alkaen Ylöjärven Yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama p. 040 133 4522

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Koulutie 4, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat