Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on haettavana oppilaanohjauksen lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 1.1- 15.6.2021. Sijoituspaikkana Lehtikankaan koulu (3 pv/vko) ja Keskuskoulu (2 pv/vko).

Tehtävään kuuluu opinto-ohjaajana toimiminen perusopetuksen oppilaille. Opinto-ohjaajan tehtävään kuuluu mm. toiselle asteelle hakeutumisen ohjaus, oppilaiden henkilökohtainen ohjaus, pienryhmä- / ryhmäohjaus sekä monialainen yhteistyö. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää myös osaamista Wilma/Primus ja Kurre -ohjelmistoista. Hakijan eduksi katsotaan kokemus opinto-ohjaajan työstä sekä perusopetuksen lähiverkostossa toimimisesta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 (muutosasetus 865/2005, 11 §) mukaiset.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 27.11.2020 klo 15.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/
http://www.kajaani.fi/fi/hauholan-koulu

Tutustu työnantajaan

Lehtikankaan koulun rehtori, Arto Koskivirta puh. 044 7100 142
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Osoite: Rinnekatu 2 A, 87500 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.