Oppilaanohjauksen lehtorin virka - Ylöjärven kaupunki

Kauraslammen koulu hakee oppilaanohjauksen lehtoria oppimisen tuen ja ohjauksen ryhmään sekä koulun muihin tiimeihin.

Kauraslammen koulu on 1-9 luokkien koulu, jossa on n. 1200 oppilasta. Koulumme sijaitsee Ylöjärven kaupungin keskusta-alueella ja toimimme kolmessa eri toimipisteessä. Kauraslammen koulu on vireä ja aktiivinen yhteisö. Haluamme olla hyvinvoiva osaamiskeskus, joka tuottaa laadukasta perusopetusta!

Etsimme koulun opettajakuntaan opetuksen kehittämisestä innostunutta ja taitavaa pedagogia, jolla on monipuolista osaamista. Edellytämme kykyä toimia isossa työyhteisössä sekä halua toimia yhteistyössä muiden kanssa esim. tiimissä, samanaikaisopetuksessa, projekteissa, jne. Edellytämme rakentavaa kodin ja koulun välistä yhteistyötä sekä oppilaiden osallistamista tukevaa asennetta. Hakijalle on myös eduksi kolmiportaisen tuen osaaminen sekä oppilashuollon tuntemus.

Edellytämme hakijalta opetussuunnitelman tuntemusta sekä sen mukaisten opetusmenetelmien käyttöä, ajattelua ja toimintatapoja. Myös positiivinen asenne, kehitysmyönteisyys ja hyvät työyhteisötaidot ovat arvostamiamme piirteitä. Lisäksi hyvät TVT-taidot sekä kokemus tietoteknisten laitteiden/sovellusten käytöstä opetuksessa ovat hakijalle eduksi.

Hakijoilta edellytetään esittelyvideo (enintään 5 min) hakemuksen liitteeksi. Laita videoklipin osoite hakulomakkeen kohtaan: Kotisivujen/portfolion/videon tms. osoite.

Kauraslammen koulun hakijoista valitaan ensimmäisessä hakuvaiheessa noin 5-10 hakijaa työnäytteeseen. Työnäytteet annetaan perusopetuksen luokissa ke 14.4.2021 klo 8.30-14.00 välisenä aikana. Työnäytteiden perusteella valitaan hakijat haastatteluun, joka on to 15.4.2021 klo 8.30-14.00 välisenä aikana.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä voimassa oleva rikostaustaote. Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan työnäytteen yhteydessä.

Lisätietoja

https://peda.net/ylöjärvi/peruskoulut/kkl

Tutustu työnantajaan

Kauraslammen koulun apulaisrehtori Minna Reunavuori p. 050 390 4603 ja rehtori Satu Lahtinen p. 050 437 1250

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Kauraslammen koulu
Osoite: Kuusistontie 1, 33480 Ylöjärvi

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat