Oppilaanohjauksen lehtorin virka (nro 442) - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana toistaiseksi täytettävä perusopetuksen oppilaanohjauksen lehtorin virka (nro 442). Opetusta on 7. - 9. vuosiluokilla ja oppilasmäärä on noin 240 lukuvuonna 2020-21.

Laadukkaan kasvatus- ja opetustyön lisäksi Tuupalan yläkoulussa arvostamme ohjauksellista otetta kasvatuskumppanuuden hengessä ja kainuulaisten nuorten opinto-ohjauksen erityispiirteiden tuntemusta sekä kokemusta koulun, muiden oppilaitosten ja yrityselämän välisestä yhteistyöstä.

Haemme opettajaa, jolla on monipuolista ammatillista osaamista, reippautta tarttua toimeen, hyvät ryhmänhallintataidot, sähköisten oppimisympäristöjen hallinta sekä innostusta toimia kouluyhteisössä. Toivomme, että olet halukas kehittämään yhtenäisen peruskoulun käytänteitä uuden opetussuunnitelman hengessä ja yhteistyössä kunnan muiden opettajien kanssa.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote, 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy 26.2.2020 klo 16.00

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Tuupalan yläkoulun rehtori Marjut Kyllönen (marjut,kyllonen@kuhmo.fi) puh. 044 7105 124 ja perusopetuksen esimies Seppo Vilén (seppo.vilen@kuhmo.fi) puh. 044 7255330.

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Perusopetus
Osoite: Peuranpolku 3, 88900 Kuhmo

Kuhmo on n. 8200 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija. Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa opetustyössä. Kuhmossa valmistui vuonna 2018 Suomen ensimmäinen CLT-rakenteinen, valtakunnallisesti palkittu puukoulu. Terveellinen ja moderni oppimisympäristö luo erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetustyötä.