Oppilaitospsykologi (osa-aikainen 50 %) - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin oppilas- ja opiskelijahuollon palvelualueella on haettavana osa-aikainen (50 %) oppilaitospsykologin toistaiseksi voimassa oleva virka.

Oppilaitospsykologi työskentelee Riihimäen, Lopen ja Hausjärven lukioissa osallistuen koulujen yhteisölliseen ja oppilaiden yksilökohtaiseen opiskelijahuoltotyöhön. Psykologi toimii tiiviissä yhteistyössä Riihimäen kaupungin perusopetuksen oppilashuollon, sosiaali- ja terveystoimen sekä Riihimäen seudulla ammatillista koulutusta tarjoavan Hyria koulutus Oy:n kanssa. Oppilaitospsykologin työssä painottuvat psykososiaalisen tuen tarjoaminen, tarvittavien tukitoimien suunnittelu sekä moniammatillinen ja monialainen verkostotyö opetushenkilöstön ja oppilaitosten sidosryhmien kanssa.

Hakijoilta edellytämme kiinnostuneisuutta ja osaamista nuorten parissa tehtävään opiskeluhuoltotyöhön, halua ja kykyä työskennellä osana oppilaitosyhteisöä, kehittävää ja asiakasta tukevaa työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme psykologia, jolla on työkokemusta lasten ja/tai nuorten kanssa työskentelemisestä. Toisen asteen tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kollegiaalisen tuen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen ja oman työn kehittämiseen.

Oppilaitospsykologin kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Myös opintojen loppuvaiheessa olevien hakijoiden hakemukset voidaan ottaa huomioon, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole. Tällöin paikka täytetään määräaikaisena 30.6.2022 saakka.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika työsuhteen alkaessa on 50 % KVTES:n määrittämästä työajasta eli 18 h 53 min /viikko.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus. Hakuaika päättyy 25.4.2021 klo 16. Lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse. Haastattelut järjestetään viikolla 18.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/palvelut/konserni-ja-hallintopalvelut/riihimaki-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

Janina Mäntymaa, janina.mantymaa(a)riihimaki.fi, p. 040 654 57 28

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Oppilas- ja opiskelijahuolto
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4 A, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupunki työllistää noin 1 500 kunta-alan ammattilaista. Haluamme palvella asiakkaitamme strategiamme mukaisesti rohkeasti, reilusti ja ripeästi. Meillä työskentely on sujuvaa ja voit hyödyntää käytössämme olevia useita työajan jouston mahdollisuuksia, kuten liukuvaa tai mobiilia työaikaa ja etätyömahdollisuutta. Koulutamme työntekijöitämme aktiivisesti ja olemme helposti saavutettavissa liikut sitten raiteilla tai pyörillä.

Meidän ajatuksemme Riihimäen kaupungilla on, että tulevaisuus syntyy kohtaamisista.

Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat