Oppimisympäristökoordinaattori - Karelia Ammattikorkeakoulu Oy

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

OPPIMISYMPÄRISTÖKOORDINAATTORIA opintovapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2021-30.4.2023

Oletko pohtinut työskenteleväsi joskus koulutusorganisaatiossa? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla työtä määräaikaisessa tehtävässä Karelia-ammattikorkeakoulussa. Tule meidän aktiiviseen työyhteisöömme mukaan.

Tehtäviin kuuluu oppimisympäristö TARMOn toiminnan koordinointi ja opiskelijaohjaus yhdessä toisen oppimisympäristökoordinaattorin kanssa. TARMOn toimintaan liittyy yhteistyö kumppanuusverkostojen ja korkeakouluyhteisön kanssa.

Painotamme valinnassa
- terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen osaamista
- kykyä johtaa moniammatillisia opiskelijatiimejä
- moniammatillista ja verkostotyöosaamista
- suunnittelu- ja kehittämisosaamista
- yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
- paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa
- itsenäistä päätöksentekotaitoa ja itsensä johtamista
- työmenetelmien ja -välineiden hallintaa, erityisesti digitaalisia valmiuksia
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme hakijalta sairaanhoitaja (AMK) tutkintoa sekä työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alueelta. Eduksi katsomme terveydenhoitaja (AMK) tutkinnon, kolmannen sektorin tuntemisen ja englannin kielen taidon.

Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2500-2800 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen keskiviikkoon 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja

https://www.karelia.fi/karelia-tyonantajana/
http://www.karelia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, jaana.tolkki@karelia.fi, puh. 050 408 7932 ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, anna.mikkonen@karelia.fi, puh. 050 533 5514.

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
Osoite: Tikkarinne 9, 80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö, josta valmistuu osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Karelia on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Osaamisen ja kehittämisen keskeisin voimavara on henkilöstömme. Meillä työskentelee noin 300 henkilöä opetus-, hallinto- sekä tki-tehtävissä. Innostavat opettajat sekä työelämän asiantuntijat tekevät opiskelusta käytännönläheistä ja motivoivaa.

Sinulle suositellut työpaikat