test

Oppisopimushaku, sosiaali- ja terveyspalvelut, Resurssipalvelut

Hakuaika päättyy  28.4.2024 23:59

Haemme koko Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle sosiaali- ja terveysalan yksiköihimme oppisopimusopiskelijoita. Koulutamme oppisopimuksella lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Voit olla alan opiskelija, mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa alan koulutusta tai työkokemusta. Voit hakeutua oppisopimusopiskelijaksi jo tutkinnon opiskelua suunnitellessasi tai vaikka kesken opintojesi ja suorittaa loppututkinnon oppisopimuksella. Oppisopimusjaksot voivat olla eri mittaisia. Voit suorittaa oppisopimuksella koko tutkinnon, jonkin tutkinnon osan, harjoittelujakson tai esimerkiksi kesäsijaisuuden.

Edellytämme oppisopimusopiskelijalta alalle soveltuvuutta sekä aitoa kiinnostusta asiakkaiden päivittäisen hyvinvoinnin tukemiseen. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn. Oppisopimusopiskelu on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja hakijalla tulee olla riittävä suomen kielen taito. Alan työkokemus tai alan aiempi koulutus katsotaan eduksi.

Tutkinnon alussa oppisopimuspaikoiksi soveltuu esimerkiksi ikäihmisten asumispalveluyksiköt ja kehitysvammaisten asumispalveluyksiköt. Myöhemmin tutkinnon edistyessä oppisopimuspaikkaa voidaan vaihtaa opintotavoitteiden mukaisesti esimerkiksi kotihoitoon, terveyskeskusten vuodeosasotoille, sairaalaosastoille, lastensuojeluun ja työikäisten palveluihin.

Tämä haku on voimassa jatkuvasti ja oppisopimuksen aloitusajankohdat vaihtelevat työnantajan tarpeen ja oppisopimusopiskelijan mahdollisuuksien mukaan. Hakemuksia käsitellään mahdollisimman pikaisesti niiden saapumisesta ja haastattelut tapahtuvat suomen kielellä. Kontaktoimme hakijan sekä selvittelemme mahdollista oppisopimuspaikkaa. Sopivan oppisopimuspaikan löydyttyä yksikön esihenkilö haastattelee hakijan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä 1.1.2024 alkaen lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista. Koeajan pituus on puolet määräaikaisen oppisopimuksen pituudesta tai enintään kuusi (6) kuukautta. HYVAEP on savuton työpaikka.


Lisätietoja

https://www.hyvaep.fi/

Yhteystiedot

Palveluvastaava resurssipalveluyksikkö Kati Klemola

puh. 040 636 7602

kati.klemola@hyvaep.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan