Ordinarie klasslärartjänst 0099 - Vihdin kunta

Ordinarie klasslärartjänst 0099 - Vihdin kunta

Nummela skola i Vichtis är en svenskspråkig skola belägen dryga 30 min från Helsingfors. Skolan har ca 41 elever i åk 1 - 6 i sammansatta klasser. Skolan finns på samma gård som finskspråkiga Nummelan koulu, så trots vår litenhet har vi mycket av en stor skolas fördelar med tex många kolleger att utbyta erfarenheter med. Vi samarbetar dessutom med fler små svenska skolor via Språkönätverket. Vi har också en aktiv föräldraförening.

Vi är en växande skola och söker nu en klasslärare till vårt team. Som klasslärare ansvarar du för planeringen, genomförandet och utvärderingen av undervisningen i din klass

Behörighetskrav: enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).

Tjänsten besätts i tid 1.8.2019-31.7.2020. Godtagbart läkarintyg inlämnas innan befattningen tillträds. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs till tjänst uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft. Vid anställning tillämpas en prövotid på sex (6) månader.

Avlöning enligt OVTES. Om formellt behöriga saknas kan också sökande utan formell behörighet tas i beaktande.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

För mer information kontakta tf rektor Tuomo Mäkitalo, puh. 050 599 2560, tuomo.makitalo@vihti.fi

Vichtis kommun, Sivistyspalvelut, Nummela skola
Osoite: Vihti

Vichtis är en kommun med ca 29 000 invånare knappa 45 min från Helsingfors. Verksamheten är flexibel och människonära. Som arbetsgivare satsar vi på personalens kunnande samt ork och välbefinnande i arbetet. I kommunen finns 1180 arbetstagare, välkommen med i gänget!

Tutustu työnantajaan