Skip to main content
test
Orkesterijärjestäjä - Rovaniemen kaupunki

Huom! Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemusten joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Orkesterijärjestäjän tehtäviin kuuluu mm. lavajärjestelyt, kaluston hoitaminen, säilytys, huolto ja kuljetukset, soittimien lainaaminen sekä esitysten taltiointi.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 8.7.2022 klo 15:00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

-

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika

Lapin kamariorkesteri on kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä sekä tunnustusta saanut kamariorkesteri, jolla on omaleimainen ja ajassa kiinni oleva ohjelmisto. Orkesterin konsertit järjestetään Kulttuuritalo Korundissa ja vierailut Lapin alueella. Orkesterin toimintaan kuuluvat myös levytykset, koululais- ja kyläkonsertit, esiintymiset erilaisissa kaupungin tapahtumissa ja kohteissa sekä lukuisat eri vierailut. Orkesterissa on 18 vakituista muusikkoa, orkesterisihteeri ja indententti. Orkesterin taiteellinen johtaja on kapellimestari John Storgårds.


Osoite: Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat