Osa-aikainen lähihoitaja - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä!

Kirkkonummen kunnan Palvelutalo tarjoaa pitkäaikaista asumista ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelutalon ihastuttavat asukkaat elävät omien voimavarojensa mukaisesti joko palveluasunnoilla tai pienissä ryhmäkodeissamme. Etsimme nyt lähihoitajaa täydennykseksi iloiseen ja reippaaseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen 50 prosenttisella työajalla. Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä. Palvelutalo on ylpeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten hyvinvointipalveluita.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja ja innostunutta työotetta. Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt havainnointikyvystä, valppaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta. Erityisesti toivomme sinun olevan aidosti kiinnostunut työskentelystä iäkkäiden henkilöiden kanssa, joilla on muistisairaus. Toivomme työskentelyssäsi näkyvän viihtyisyyden ja päivittäisen ympäristön huomioimisen. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Huomioithan, että työsuhde on vakituinen, mutta työaika on 50% kokonaistyöajasta. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa yhdessä sopimassamme aikataulussa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää haastattelun yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Lähetä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 337550). Hakuaika päättyy 16.4.2021 klo 12.00.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Stiina Bergendahl puh. 040 126 99 22 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Palvelutalo
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Sinulle suositellut työpaikat