Skip to main content
test
Osa-aikainen tuntiopettaja, talotekniikka - Koulutuskuntayhtymä OSAO

Tuntiopettaja talotekniikka, osa-aikainen

Tule OSAOon rakentamaan kanssamme pohjoisen ammattilaisten, yritysten ja koko yhteisön menestystarinaa.

OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka hakee talotekniikan (putki/iv-asennus) määräaikaista, päätoimista tuntiopettajaa, vähintään 800h/vuosi ajalle 1.3.2024-31.12.2024 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Tuntiopettajana tehtävänäsi on talotekniikan perus- ja ammattitutkintojen ammatillisten aineiden opetusta ja ohjausta, jossa opetusaiheina ovat putki- ja iv-asennukset. Opetusta järjestetään pääasiassa työsaleissa ja oppilaitoksen rakennustyömailla. Opetuksen ja ohjauksen lisäksi tehtävääsi kuuluu myös muut opettajan perustehtävät sekä mahdollisesti työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjausta ja hanketyötä. Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla.

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Kaukovainion tekniikan yksikkö toimii vahvassa yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Työelämäläheinen koulutus ja räätälöidyt yrityspolut takaavat, että työnantajat saavat osaavia työntekijöitä. Tekniikan alojen lisäksi yksikössä on luova kulttuuriala, jossa opiskelevat jalometalli-, puu- ja media-alan tulevaisuuden tekijät.

Mitä saat meiltä merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi? - ison, vaikuttavan ja vakaan työnantajan, joka on vastuullinen toimija - mukavat työkaverit ja hyvän työyhteisön, joka antaa sinulle voimavaroja - modernit työtilat hyvillä työvälineillä - joustavuutta ja työtehtävästä riippuen mahdollisuuden etätyöhön - ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin - vireää työhyvinvointitoimintaa mm. monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet - laajat ja laadukkaat työterveyshuollon palvelut

Kelpoisuusehdot: Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisäksi edellytämme käytännön asennuskokemusta putki- ja/tai ilmanvaihtoasennuksista sekä ajantasaista työkokemusta talotekniikan rakentamis-, tarkastus- tai asennusvalvontatehtävistä siten, että se mahdollistaa KVV- ja IV-työnjohtajan pätevyyden. Eduksi katsomme käytännön kokemuksen ja pätevyyden kylmäasennuksista.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Olemme saaneet henkilöstöltämme hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Palvelussuhteessa sovelletaan 3 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työstä ja OSAOsta kertoo mielellään lisää koulutuspäällikkö Harri Visuri, 040-6373380, harri.visuri@osao.fi.
Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella Koulutuskuntayhtymä OSAO, Kaukovainion yksikkö, tekniikka. Yksikönjohtaja Vesa Pirilä, PL 213, 90101 Oulu.
Hakemus on toimitettava 23.2.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Kaukovainion yksikkö, tekniikka

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.


Osoite: Kotkantie 2 A, 90250 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat