test
Osaamiskeskus-/hallintosihteeri, Hallintokeskus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko kiinnostunut osaamiskeskussihteerin tai hallintosihteeri työtehtävistä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä? Oletko hyvä tiimipelaaja ja osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen?

Etsimme KYSin Hallintokeskukseen osaamiskeskus-/hallintosihteeriä eri mittaisiin määräaikaisuuksiin.Tehtävä soveltuu myös osaksi tradenomiopintojen työharjoittelua, jonka ajalta opiskelijalle on mahdollista maksaa harjoittelijan tehtäväkohtaista palkkaa.

Osaamiskeskussihteerin keskeisimpiin työtehtäviin KYSissä kuuluvat osaamiskeskus- ja palvelulinjajohtajan sekä ylihoitajan sihteerin tehtävät. Osaamiskeskussihteeri valmistelee ja tukee osaamiskeskuksen johtoa toimintaan, talouteen ja henkilöstöön liittyvien hallinnollisten asioiden hoitamisessa.

Hallintosihteerin tehtäväalueeseen kuuluu hankintaprosessiin liittyvä asianhallinta (asiakirjojen valmistelu, tallennus, julkaisu jne.), sopimusten valmistelu, ohjaus ja neuvonta, D360-ohjeiden tekninen tallennus.

Tehtäviä hoidettaessa noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, työ- ja toimintaohjeita sekä hyvää hallintomenettelyä. Lisäksi huolehditaan joustavasta ja sujuvasta sihteerin palvelukokonaisuudesta. Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis osaaja.

Osaamiskeskussihteeri työskentelee osaamiskeskuksen hallinnossa moniammatillisen tiimin jäsenenä ja tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Hallintosihteeri työskentelee osana hankintapalvelujen tiimiä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää useiden lankojen käsissä pitämistä, erilaisten määräaikojen puitteissa työskentelyä sekä koordinointikykyä.Tehtävän suorittamisessa eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavanlaisista sihteerien tehtävistä sekä seuraavien tietojärjestelmien tuntemus (Rondo, D360-asianhallintajärjestelmä, HR-työpöytä, Populus-matkat).

Palkkaus toteutuu KVTESin mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on perehtymisajan jälkeen 2676,50 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisää 5 vuoden vastaavasta palvelusta 3 % ja 10 vuoden vastaavasta palvelusta 8 %. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit sekä monipuolisen työnkuvan.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistotasoista tutkintoa tai liiketalouden perustutkintoa (merkonomi) sekä kokemusta alan työtehtävistä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Haethan pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja toimista antaa palveluesimies Kaisa Kärkkäinen, p. 044 717 4613, kaisa.karkkainen(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat