Osallisuuden ja vaikuttamisen erityisasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

OSALLISUUDEN JA VAIKUTTAMISEN ERITYISASIANTUNTIJAN TOIMI

Rovaniemen kaupungin viestintä- ja osallisuusyksikkö vastaa kaupungin viestinnän, osallisuuden ja kaupunkimarkkinoinnin kehittämisestä ja koordinoinnista.

Osallisuuden ja vaikuttamisen erityisasiantuntija edistää kuntademokratiaa ja päätöksentekoa sekä hyvinvointia ja elinvoimaa kaupungissa. Tehtävänä on henkilöstön, kuntalaisten ja yhteisöjen asiantuntemuksen hyödyntäminen palveluiden kehittämisessä.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on Rovaniemen kaupungin osallisuus- ja vaikuttamisohjelman laatiminen, kehittäminen ja jalkauttaminen yhdessä mm. toimialojen, hallinnon, konserniyhtiöiden ja luottamushenkilöiden sekä asukkaiden kanssa.

Erityisasiantuntija kehittää osallisuutta ja vaikuttamista osaksi päätöksentekoa, strategiaa, taloutta, sivistys- hyvinvointi- ja elinvoimatyötä, viestintää ja kaupunkimarkkinointia sekä johtamista. Asiantuntija työskentelee verkostomaisesti ja kehittää osallisuuden tapoja ja välineitä. Työhön kuuluu aktiivinen, avoin, monikanavainen ja asukaslähtöinen viestintä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme työkokemusta vaativista osallisuustehtävistä ja kielitaitoa sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, innovatiivisuutta, rohkeutta ja luovuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Osallisuuden ja vaikuttamisen erityisasiantuntijan tehtäväkohtainen palkka on 3.784,20 €/kk. Toimi täytetään 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Osallisuuden ja vaikuttamisen erityisasiantuntijan tointa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry . Hakemus tulee jättää 12.6.2020 klo 16.00 mennessä. Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, hakemuksen voi toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä toimen nimike. Hakuaika päättyy 12.6.2020 klo 16.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Viestintäpäällikkö Riikka Heikkilä, riikka.heikkila@rovaniemi.fi, puh. 0400 256 412

Rovaniemen kaupunki, Hallinto- ja tukipalvelut, Viestintä
Osoite: PL 8216, 96101 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki www.rovaniemi.fi