Osallisuus- ja yhdenvertaisuuskoordinaattori - Jyväskylän kaupunki

Osallisuus- ja yhdenvertaisuuskoordinaattori - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

OSALLISUUS- JA YHDENVERTAISUUSKOORDINAATTORIA

nuorisopalveluihin vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn nuorisotoimiston n. 20 henkilön asiantuntijatiimissä. Osallisuus- ja yhdenvertaisuuskoordinaattorina tehtävinäsi on nuorten kohtaaminen, kasvatuksellinen ohjaaminen ja neuvonta yksilöinä sekä ryhmissä eri toimintaympäristöissä. Edistät työssäsi nuorten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta ja lisäät vaikuttamismahdollisuuksia. Toimit myös nuorisovaltuuston vastuullisena työntekijänä ja työssäsi on monialaista yhteistyötä paikallisten järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Olet myös vetovastuussa eri työryhmissä. Yksin työtä ei tarvitse kuitenkaan tehdä, vaan sinulla on taustallasi esimiehen ja työyhteisön tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi Sinulla tulee olla osallisuuskasvatuksen ja yhdenvertaisen nuorisotyön tuntemusta sekä kokemusta nuorisotyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luetaan kuntavaikuttamisen ja kaupunkiorganisaation tuntemus, kokemus verkostoyhteistyöstä sekä kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Satu Paasonen p. 014 266 7524 (viikoilla 35-37). Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan