Skip to main content
test
Osastoavustaja, vatsakirurgian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä, joka olet kiinnostunut tulemaan sairaalaan töihin. Haemme mukavaan työporukkaan osastoavustajaa vatsakirurgian vuodeosastolle 30.9.2022 asti.

Osastoavustajan tehtävä pitää sisällään pääsääntöisesti sairaalan vuodeosastolla tehtäviä osastoavustajan töitä. Tehtävät sisältävät mm. taukotilan toiminnasta huolehtiminen, varastotilausten purkaminen ja hyllyjen täyttäminen, potilaan kuljetuksissa ja ruokahuollossa avustaminen(hygieniapassi) ja laitteiden puhdistaminen sekä yksikön yleisen toiminnan tukemiseen liittyvät erikseen sovitut tehtävät.

Työ on monipuolista ja edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävä on määräaikainen ja perehdytys pyritään aloittamaan mahdollisimman pian.

Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää. Ei tutkintovaatimuksia.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Velling, p. 02 313 6183 tai 050 331 3980, paivi.velling@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 3 Vatsaelinkirurgian ja urologian klinikka, TO3B Vatsaelinkirurgia

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat