Skip to main content
test
Osastofarmaseutteja (2) - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä!

Haemme kahta (2) OSASTOFARMASEUTTEJA määräaikaiseen toimeen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, Lahteen ajalle 1.6.-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työskentelyalue on koko Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alue.

Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimiva sairaala-apteekki huolehtii yhtymän lääkehuollon palveluista. Meillä työskentelee lähes 50 alan ammattilaista, joista osastoilla työskentelee noin puolet. Lääketoimitusten lisäksi painopisteitämme ovat muun muassa lääkkeenvalmistus, solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen ja osastofarmasia.

Kyseessä on kokeilu uudenlaisen tehtävänkuvan luomiseksi kotihoidon osastofarmasiaan. Alkuun tehtävä on määräaikainen kesän 2022 ajaksi. Kesän lopulla arvioimme kokeilun hyötyjä ja sen perustella tehtävien on mahdollista jatkua joko määräaikaisina tai toistaiseksi voimassa olevina.

Työhösi kuuluu mm. annospussien tarkistusta, dosettien jakoa, annosjakeluun siirtymiseen liittyviä tehtäviä uusialla asiakkailla, lääkityksen tarkistusta ja ajantasaistamista, Pkv-lääkekulutusseuranta ja lääkehävikin seuranta ym.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista farmaseutin laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valittu henkilö on velvollinen esittämään todistuksen terveydentilastaan ja huumausainetestiä koskevan todistuksen. Työpisteiden vaihtuvuuden vuoksi edellytyksenä on oman auton käyttömahdollisuus.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Proviisori Marketta Rouvinen
marketta.rouvinen@phhyky.fi
puh. 044 440 6811

Lisätietoja

Lääkehuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat