test
Osastofarmaseutti, päivystysalue - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Oletko aina halunnut työskennellä päivystysalueen farmaseuttina? Nyt sinulla on tilaisuus toteuttaa unelmasi ja työskennellä monipuolisessa tehtävässä. Tule joukkoomme kehittämään osastofarmasiaa, tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn. Kokemus osastofarmasiasta tai sairaala-apteekkityöstä on sinulle eduksi, mutta tärkeintä on innostus osastofarmasiaa ja kliinistä farmasiaa kohtaan.

Haemme OSASTOFARMASEUTTIA äitiys ja -vanhempainvapaan sijaisuuteen Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen 3.12.2022 saakka. Työ jakautuu Akuutti24 päivystysalueella päivystyksen, päivystysosaston ja kotisairaalan kesken. Ensihoitopalveluiden farmaseuttinen tuki älylääkekaapilla kuuluu myös tehtävänkuvaan.

Työnkuvasi sisältää lääkelistojen farmaseuttista ajantasaistamista ja lääkehoidon arviointia. Pääset käyttämään kliinisen farmasian osaamistasi potilaan parhaaksi. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa lääkkeiden käyttökuntoon saattamista ja potilaskohtaista lääkejakoa pienimuotoisesti. Tehtävä sisältää hoitohenkilökunnan perehdyttämistä sekä muita potilaiden lääkehoidon onnistumista turvaavia tehtäviä. Kyseessä on päivätyö arkipäivisin.

Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä työotetta, innokkuutta uuden oppimiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja. Juuri sinun osaamistasi siis tarvitaan!

Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimiva sairaala-apteekki huolehtii hyvinvointiyhtymän lääkehuollon palveluista. Sairaala-apteekissa työskentelee 45 alan ammattilaista, joista osastoilla työskentelee 21 henkilöä. Lääketoimitusten lisäksi painopisteitämme ovat mm. lääkkeenvalmistus, solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen ja osastofarmasia.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista farmaseutin laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme erityisesti LHA-, LHKA- ja osastofarmasian erityispätevyyttä. Tehtävään valittu henkilö on velvollinen esittämään todistuksen terveydentilastaan ja huumausainetestiä koskevan todistuksen. Tehtävässä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Proviisori Marketta Rouvinen
marketta.rouvinen@phhyky.fi
puh. 044 440 6811

Lisätietoja

Lääkehuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat