test
Osastofarmaseutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OSASTOFARMASEUTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Lahteen. Työskentelet erikoissairaanhoidossa neurologian ja keuhkosairauksien vuodeosastoilla.

Työnkuvasi sisältää lääkkeiden käyttökuntoon saattamista sekä lääkkeiden jakamista potilaskohtaisiin annoksiin. Lääkeinformaatio sekä tiedon etsiminen ja jakaminen ovat keskeisiä elementtejä työssäsi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu lääkehoidon tarkistukset ja arvioinnit yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Pääset myös laatimaan ohjeita sekä pitämään koulutuksia tarvittaessa. Yksikössämme työskentelee osastolääketyöntekijä, ja huolehdit lääkelogistiikasta hänen poissaolojensa aikana.

Yksiköihin on syksyn aikana otettu käyttöön älylääkekaapit. Älylääkekaapit parantavat lääkitysturvallisuutta ja osastofarmaseutilla on merkittävä rooli älylääkekaappiprosessissa asiantuntijana. Kiinnostus uuteen teknologiaan on siis välttämätön tässä työtehtävässä ja tietoteknisiä taitoja tarvitaan.

Tässä tehtävässä pääset myös kehittämään lääkehoidon prosesseja ja omaa työtehtävää yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Pääset käyttämään kliinisen farmasian osaamistasi potilaan parhaaksi. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttääkin sinulta itsenäistä työotetta, innokkuutta uuden oppimiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tule joukkoomme kehittämään osastofarmasiaa, tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn! Juuri sinun osaamistasi siis tarvitaan! Kokemus osastofarmasiasta tai sairaala-apteekkityöstä on sinulle eduksi, mutta tärkeintä on innostus osastofarmasiaa ja kliinistä farmasiaa kohtaan.

Päijät-Hämeen keskussairaalan yhteydessä toimiva sairaala-apteekki huolehtii hyvinvointiyhtymän lääkehuollon palveluista. Sairaala-apteekissa työskentelee 45 alan ammattilaista, joista osastoilla työskentelee 21 henkilöä. Lääketoimitusten lisäksi painopisteitämme ovat mm. lääkkeenvalmistus, solunsalpaajien käyttökuntoon saattaminen ja osastofarmasia.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista farmaseutin laillistusta sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Arvostamme erityisesti LHA- ja osastofarmasian erityispätevyyttä. Tehtävään valittu henkilö on velvollinen esittämään todistuksen terveydentilastaan ja huumausainetestiä koskevan todistuksen. Tehtävässä on 4kk koeaika.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Proviisori Marketta Rouvinen
Puh. 044 440 6811

Lisätietoja

Lääkehuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat