test

Osastofarmaseutti, Tyks

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:00

Kiinnostaako työ moniammatillisessa osastofarmaseutin tehtävässä sairaalan osastoilla? Tyksissä on tarvetta vielä yhdelle osastofarmaseutille, tule mukaan.

Osastofarmaseuttina sinulla on monipuolinen ja itsenäinen työnkuva lääkitys- ja potilasturvallisuuden edistäjänä ja tukijana. Työtehtäväsi sisältävät mm. i.v.-lääkkeiden käyttökuntoon saattamista, osaston henkilökunnan kouluttamista lääkitysturvallisuuteen liittyvissä asioissa, lääkeohjeiden päivitystä sekä lääkkeiden potilaskohtaisiin annoksiin jakamista. Toivomme hakijalta tarkkuutta, reipasta työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tulet tekemään tiivistä yhteystyötä osastoilla työskentelevän lääketyöntekijän ja hoitohenkilökunnan kanssa sekä pääset mukaan lääkehuollon aktiiviseen osastofarmaseuttitiimiin.

Farmaseuttisen osaamisen lisäksi odotamme kiinnostusta uuden oppimiseen ja aktiivista, muutoksiin sopeutuvaa toimintaa hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi. Tässä tehtävässä luemme eduksi hakijan kokemuksen osastofarmaseutin työstä ja kiinnostuksen osastofarmasiaa/kliinistä farmasiaa kohtaan. Voit olla kokenut osastofarmaseutti tai farmaseuttisen työurasi alkutaipaleella, sillä tärkeintä on oma motivaatio osastofarmasiaa ja uuden oppimista kohtaan! Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin työtehtäviin.

Työsuhde alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuoto on jaksotyöaika, viikossa 38h 15min. Työaika vaihtelee arkisin klo 7-16 välillä. Viikonloput ovat vapaat. Arkisin sairaala-apteekin aukioloaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin on mahdollista halutessaan osallistua päivystävän farmaseutin tehtäviin.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Instagram -tililtä @varhahyvinvointi voit käydä kurkkaamassa kohokohdista, millaista meillä Tyks sairaala-apteekissa on olla töissä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen farmaseutin laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

sairaala-apteekkari Hanna Kivikoski puh. 050 511 0153 ja proviisori Minna Knuutila-Jerkku 02 313 2915
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan