ETSIMME SINUA yleislääketieteen, sisätautien tai geriatrian erikoislääkäri, joka haluat työskennellä ympäristössä, jossa on selkeät toimintamallit ja hyvät tutkimusmahdollisuudet. Työaikasi järjestellään toiveittesi mukaan. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sisältäen kliinistä työtä ja kehittämistyötä. Yksi päivä viikossa on mahdollista tehdä etätyönä. Osastoilla, palvelukeskuksissa ja vastaanotoilla toimii kokenut ja osaava hoitohenkilöstö. Muiden alojen erikoislääkärikonsultaatiot sujuvat joustavasti. Monipuolinen Nordlab:in laboratorio ja oma radiologian yksikkömme mahdollistavat potilaiden tutkimisen ja hoidon Päivystys- ja tarkkailuosastolla, Yleislääketieteen osastolla ja Kuntoutus- ja saattohoito-osastolla. Osastopaikkoja on yhteensä 78. Päivystys on ulkoistettu.

Järjestämme säännöllistä sisäistä koulutusta ja etäyhteyksillä on mahdollisuus viikoittain osallistua OYS:n eri erikoisalojen viikkomeetingeihin.

Pätevyysvaatimuksena yleislääketieteen, sisätautien tai geriatrian erikoislääkäri. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava lääkäri Susanna Halonen susanna.halonen@ras.fi ja geriatrian ylilääkäri Marja-Liisa Karjula maisa.karjula@ras.fi, puh 044 439 4660

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.