Osastonhoitaja - Kangasalan kaupunki

Osastonhoitaja - Kangasalan kaupunki

TULE MUKAAN INNOKKAASEEN TIIMIIMME!

KAIPAAMME JOUKKOOMME OSASTONHOITAJAA SUUN TERVEYSPALVELUIHIN
haettavana 3.4.2019 klo 15 mennessä

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa suun terveydenhuoltoa tuotetaan noin 38 000 asukkaalle seitsemässä toimipisteessä. Osastonhoitaja toimii suun terveydenhuollon hoitohenkilökunnan (43 henkilöä) esimiehenä ja vastaa suun terveydenhuollon toiminnasta vastaavan hammaslääkärin työparina.
Kelpoisuusvaatimuksena suun terveyspalveluiden osastonhoitajan tehtävään on laillistettu suun terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on korkeakoulututkinto tai vaihtoehtoisesti sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvalla johtamisen ja hallinnon koulutuksella sekä riittävä johtamistaito. Lisäksi hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön, hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ja kehittämismyönteisyyttä.
Arvostamme kokemusta terveyskeskushammashoidosta ja lähiesimiestyöstä sekä hyvää organisointikykyä.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.
Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Hakemus löytyy https://www.kuntarekry.fi/

Vastaava hammaslääkäri Marja-Liisa Järvenpää puh.040 1336313. etunimi.sukunimi@kangasala.f

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan