Osastonhoitaja - Äänekosken kaupunki

Osastonhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin terveyspalvelut hakee vakinaista OSASTONHOITAJAA vastaanottopalveluihin.

Kesällä 2014 käyttöön otetulla terveysasemallamme on modernit työtilat ja monipuoliset perusterveydenhuollon palvelut. Olemme uudistaneet vastaanoton toimintamallia pääperiaatteena asiakkaiden toimintakyvyn, omatoimisuuden sekä elämänhallinnan tukeminen. Terveysaseman vastaanottotoiminta sisältää päivystyksen, päiväpolitoiminnan, ajanvarausvastaanotot sekä fysioterapian ja kuntoutuksen. Hoitohenkilöstöä vastaanottotoiminnassa on noin 40.

Osastonhoitaja vastaa hoitotyön johtamisesta vastaanotoilla työparinaan apulaisosastonhoitaja. Tiivis yhteistyö myös lääkäritoiminnasta vastaavan apulaisylilääkärin kanssa kuuluu viran hoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sisältäen tai täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on monipuolista ammatillista osaamista, laaja-alaista näkemystä preventiivisestä hoitotyöstä ja sairaanhoidosta, kiinnostusta kehittää vastaanottopalvelujen toimintaa ja työmenetelmiä sekä itseäsi koko ajan muuttuvan toimintaympäristön tarpeita vastaaviksi. Odotamme sinulta johtamis- ja organisointitaitoa sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä eri sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ja muiden verkostojen kanssa. Kokemus esimiestyöstä voidaan katsoa eduksi valintaa tehdessä.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja ilmoittanut kirjallisesti viran vastaanottamisesta. Lisäksi edellytämme Tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Pyydämme hakemukset Kuntarekry.fi - järjestelmän kautta.

Ylilääkäri Keijo Lukkarinen, puh. 040 5004313 (keijo.lukkarinen@aanekoski.fi)
Apulaisylilääkäri Marju Tammelin, puh. 040 5493120 (marju.tammelin@aanekoski.fi)
Johtava hoitaja Anna-Kaisa Hyvönen, puh. 0400 115637

Äänekosken kaupunki, Terveyskeskus, Vastaaottopalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan