Osastonhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Osastonhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Meillä on avoinna PPKY Selänteen Haapajärven akuuttiosastolla osastonhoitajan virka 1.12.2019 alkaen. Osastonhoitajan tehtäväalueeseen kuuluu akuuttiosaston(20paikkaa) lisäksi dialyysiyksikkö(4-5paikkaa) sekä arviointi ja vuorohoitoyksikkö(16paikkaa). Arviointi-ja vuorohoitoyksiköissä työskentelee vastaava sairaanhoitaja joka vastaa arkipäivän hoitotyöstä yksiköissä.

Tehtäviin kuuluvat hallinnolliset työt, työvuorosuunnittelu ja henkilöstöhallinto. Osastonhoitaja kehittää yksiköiden toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Yksiköillä on saumaton tiivis yhteistyö kotiutustiimin, kotihoidon ja vuorohoidon kanssa, sekä muiden alueen toimijoiden kanssa. Käytössä on Lifecare-Effica-potilastietojärjestelmä ja Abilita henkilöstöhallinnon ohjelma.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Katsomme tulevaisuuteen, Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset ja palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen turvaamiseksi alueen asukkaille.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa osastonhoitajan koulutusta ja/tai hallinnon ja johtamisen opintoja. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista ja sitoutumista tehtävään sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Haapajärven kaupunki sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Olemme Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen rajamailla nelostien varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Oulusta, Kokkolasta kuin Jyväskylästäkin. Kaupungissa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia aina sisäliikunnasta ulkoliikuntaan, myös metsästys ja kalastus voivat olla osa elämääsi. Asunnon hankinnassa avustetaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta, tai voit toimittaa hakemuksen kirjallisen osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi, kuoreen merkintä "Osastonhoitaja". Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639

Lisätietoja

http://www.selanne.net/

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 445 6920

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Pl 66, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.