Kotisairaalamme luonut Sari lähtee uusiin, entistä vaativampiin tehtäviin ja etsimme
virkaan KOTISAIRAALAN JA KOTISAIRAANHOIDON OSASTONHOITAJAA.

Kotisairaala toimii koko kuntayhtymän eli Riihimäen, Lopen ja Hausjärven alueella. Toimisto on Riihimäen sairaalassa päivystyspoliklinikan vieressä. Lopella ja Hausjärvellä ovat lisäksi kotisairaanhoidon toimipisteet. Kotisairaanhoito tekee yhteistyötä kuntien kotihoidon kanssa.
Osastonhoitajan työhön kuuluu muun muassa kotisairaalatoiminnan, kotisairaanhoidon, kotikuntoutuksen ja potilaskoordinoinnin kehittäminen ja myös niiden osaaminen. Yhteistyö ja verkostoituminen alueen kuntien vanhustyön ja muiden toimijoiden kanssa on erittäin tärkeää.

Henkilöstöhallinto on suuri ja tärkeä osa työstä. Sinulla tulee olla ajokortti ja oma auto käytössä, koska toimintaa on kolmen kunnan alueella. Joissain tilanteissa voit joutua osallistumaan myös käytännön työhön.

Odotamme, että osaat arvioida tulevaisuuden kotona tapahtuvalle hoitotyölle asettamia vaatimuksia ja kehität työtä niiden mukaisesti, hahmotat tehtäväsi tärkeyden palveluverkostossa ja asetat asiakkaan toiminnan lähtökohdaksi.

Odotamme myös, että olet rohkea esittämään uusia näkemyksiä, et pelkää haasteita ja osaat organisoida ajankäyttöäsi. Ennen kaikkea Sinun tulee kokea kotihoito ja kotisairaalahoito kriittisen tärkeäksi ja innostavaksi hoitotyön alueeksi.

Tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityövalmiudet sekä taitoa tukea ja kannustaa työntekijöitä kehittämis- ja kehittymismyönteisiksi alansa huippuhoitajiksi.

Sinulla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai alan alempi korkeakoulututkinto/opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla. Katsomme eduksi aikaisemman esimies- ja/tai kotona tapahtuvan hoitotyön kokemuksen.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä Tartuntatautilain mukainen rokotustodistus ennen valinnan vahvistamista. Koeaika meillä on 6 kuukautta.

Tervetuloa johtamaan vaativan työnsä upeasti hoitavaa ammattilaisten tiimiä!

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy lisää ylihoitaja Susanna Hurmeelta, 019 758 5875, susanna.hurme@riihimaki.fi.

KOTISAIRAALA
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Kuntayhtymän muodostavat Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi eteläisessä Hämeessä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Olemme kehittymis- ja kehittämismyönteisiä, katsomme tulevaisuuteen ja arvostamme innovatiivisuutta.