Osastonhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.9.2020 klo 15.00 mennessä

OSASTONHOITAJAN VIRKA

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonhoitajan virka leikkaus- ja anestesiayksikössä, Lapin keskussairaalassa, Rovaniemellä.

Osastonhoitaja toimii vastuuyksikön esimiehenä vastaten yksikön henkilöstöhallinnosta, taloushallinnon ja toiminnan toteutuksesta sekä hoitohenkilöstön työnjohtamisesta. Hän osallistuu toiminnan kokonaissuunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen.

Arvostamme hyvää johtamis- ja suunnittelutaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Toivomme innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta ja muutosvalmiutta. Osastonhoitajana viet yksikköä hoitotyön kehittämisessä eteenpäin näyttöön perustuen. Olet mukana eturivissä viemässä yksikköä kohti uusia tiloja sairaalamme laajennushankkeen edetessä. Tarjoamme kehittyvän työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (terveydenhuollon henkilöistä annettu laki 559/1994). Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570 ja ylihoitaja Kristiina Larikka, 040 835 7763. Sähköpostitse pirjo.ravaska@lshp.fi ja kristiina.larikka@lshp.fi.


Rovaniemellä 1.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570 ja ylihoitaja Kristiina Larikka, 040 835 7763. Sähköpostitse pirjo.ravaska@lshp.fi ja kristiina.larikka@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!