Osastonhoitaja - Kempeleen kunta

Kempeleen kunnan terveyspalveluissa on haettavana osastonhoitajan virka. Viran ensisijaisena sijoituspaikkana on terveyskeskussairaala, jonka yhteydessä toimii myös kotisairaala.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon/terveystieteiden alempi/ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva vähintään opistoasteen tutkinto tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai tehtävään soveltuva vähintään opistoasteen tutkinto ja hallinnon lisäkoulutus.

Lisäksi arvostamme sairaanhoitajan tutkintoa ja työkokemusta esimiestehtävistä sekä joustavuutta ja innostuneisuutta työyksikön kehittämiseen.

Palkkaus ja palvelusuhteen muut työehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Osastonhoitajan virka on toistaiseksi voimassa. Virka täytetään 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan, aluksi osastonhoitajan sijaisuutena ja vakinaisena nykyisen osastonhoitajan jäädessä eläkkeelle. Ennen viran vahvistamista on esitettävä hyväksyttävä terveystodistus (T-todistus). Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Vs. johtava hoitaja Susanne Koponen, puh 040 188 2413 tai terveysjohtaja, johtava lääkäri Jouko Koskela, puh. 050 058 4200 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

Kempeleen terveyskeskus
Osoite: Kirkkotie 21, 90440 Kempele

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 000 henkilöä.

Sinulle suositellut työpaikat