Osastonhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 8.10.2021 klo 15.00 mennessä


OSASTONHOITAJAN VIRKA


Tervetuloa meille osastonhoitajaksi!

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana osastonhoitajan virka naistentautien ja synnytysten tulosyksikössä Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä. Naistentautien ja synnytysten yksikkömme koostuu äitiyspoliklinikasta, naistentautien poliklinikasta, synnytyssalista ja vuodeosastosta.

Osastonhoitaja toimii vastuuyksikön hoitohenkilökunnan esimiehenä vastaten yksikön henkilöstöhallinnosta, taloushallinnon ja toiminnan toteutuksesta sekä hoitohenkilöstön työnjohtamisesta. Osastonhoitaja ja yksikön ylilääkäri työparina vastaavat toiminnan kokonaissuunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle osaavan, kehittyvän ja luovan työyhteisön, jossa voit hyödyntää ja vahvistaa ammattitaitoasi monipuolisesti. Arvostamme hyvää organisointi- ja suunnittelutaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Toivomme innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta ja muutosvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä tai käyttää tehtävään soveltuvaa terveydenhuollon ammattihenkilön nimikesuojattua ammattinimikettä. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tulosyksikön ylilääkäri Eija Lampela, 040 823 4449 ja ylihoitaja Marjaana Vuolo, 040 769 8112 Sähköpostitse eija.lampela@lshp.fi ja marjaana.vuolo@lshp.fi.


Rovaniemellä 15.9.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikön ylilääkäri Eija Lampela, 040 823 4449 ja ylihoitaja Marjaana Vuolo, 040 769 8112 Sähköpostitse eija.lampela@lshp.fi ja marjaana.vuolo@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivinen hoito, Naistentautien ja synnytyksen tulosyksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat