test

Osastonhoitaja, äitiys- ja lastenneuvola

Hakuaika päättyy  5.2.2023 15:45

Äitiys- ja lastenneuvolan osastonhoitaja.

Toiminta-alueesi on Lohjan, Vihdin ja Karkkilan perhekeskusalueella. Toivomme johtamistyössäsi valmentavaa, ratkaisukeskeistä ja yhteensovittavaa työotetta. Tärkeänä pidämme verkostoyhteistyön taitoja laajassa perhekeskuskontekstissa sekä innostustasi kehittää neuvolatoimintaa mm. digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimintaympäristön, jossa henkilöstöjohtaminen ja asiakaslähtöisyys sekä neuvolan ja perhekeskuksen kehittäminen ovat keskiössä.
Osastonhoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäisen henkilöstöjohtamisen lisäksi vastuualueensa talouden seuranta sekä hyvinvointialueen strategian mukainen kehittäminen.
Osastonhoitajana työskentelet perhekeskuksen johtotiimin jäsenä. Lisäksi olet neuvolatoiminnan edustajana moniammatillisissa verkostoissa ja työryhmissä

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Tehtävässä edellytetään: Sopivuutta esihenkilötehtäviin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme: Kokemusta johtamisesta ja neuvolatyöstä sekä esiintymis- ja ruotsinkielen taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa: Eija Tommila 044 3740006 ja Kirsi Hatanpää 044 7114076

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan