Osastonhoitaja, Dialyysi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Osastonhoitaja, Dialyysi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Meitä on jo 3600 - liity sinäkin osaavaan joukkoomme! Satasairaala on laajan päivystyksen sairaala. Sairaanhoitopiirin alueen väestöpohja on noin 220 000 asukasta. Satasairaalassa dialyysitoimintaa on Porin ja Rauman toimipisteissä.

Etsimme aktiivista ja kehittämismyönteistä osastonhoitajaa Porin ja Rauman dialyysiyksiköihin johtamaan osaston hoitotyötä ja huolehtimaan ammatillisesta osaamisesta. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kehittämistaitoja.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveystieteiden tai hallintotieteiden (sosiaali- ja terveyshallintotiede) korkeakoulututkinto, tai alansa erikoistumistutkinto tai terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai ammattikorkeakoulututkinto/keskiasteen tutkinto molemmat täydennettynä vähintään 30 opintopisteen hallinnon opinnoilla sekä kaikissa edellä tarkoitetuissa vaihtoehdoissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hoitoalan tehtävissä.

Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

ylihoitaja Päivi Hautaoja
puhelin 044 707 7604 tai
toimialueylihoitaja Katriina Hakanen
puhelin 044 707 7602

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Konservatiivisen hoidon vastuualue
Osoite: Pori, Rauma

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan